Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیش از 2000 ایالت آمریکا و همچنین مجلس سنا به منظور محدود کردن حقوق مردم آمریکا برای حمایت از بایکوت رژیم صهیونیستی، قوانین پیش نویس شده ی لابی‌گران حامی اسرائیل را تصویب کرده اند. "بِتسلیم" از سازمان های حقوق بشر صهیونیستی، قاعده تیراندازی ارتش اشغالگر را سیاست جنایی نامید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "تیتریک"؛ سازمان غیر انتفاعی و گروه رسانه ای بین المللی گلوبال‌ریسرچمستقر در مونترال کانادا نوشت، ورود ترامپ به کاخ سفید (دو سال و نیم پیش)، رژیم صهیونیستی را بیش از پیش جسور کرده و آن را برای راه اندازی امواج خشونت جدید در سرزمین های اشغالی آزاد گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حوادث اخیر نه تنها چگونگی تشدید توهین رژیم اشغالگر به فلسطینی های تحت حاکمیت خود، بلکه همدستی فاسد دولت های غربی در اقدامات آن را آشکار می سازد.

دولت های غربی نه تنها چشم خود را به روی این هتک حرمت ها بسته اند، بلکه به طور جدی در خاموش کردن کسانی که جرأت حرف زدن دارند، همکاری می کنند.

رژیم صهیونیستی به سرعت در حال ایجاد یک مارپیچ شرورانه شامل؛ نقض بیشتر قوانین بین المللی، سرکوب بیشتر انتقادهای غرب و تجمل گرایی بیشتر در مصونیت خود است.

هفته گذشته، این هبوط بی شرمانه زمانی که صدها سرباز مسلح صهیونیستی که بسیاری از آنها نقاب زده بودند به روستای "صور باهِر" در مجاورت بیت المقدس حمله کردند به طرز آشکاری به تصویر کشیده شد. مواد منفجره و بولدوزرها، ده ها خانه را ویران و صدها فلسطینی را بی خانمان کردند.

در طول عملیات از شدت عمل زیادی علیه ساکنان استفاده شد و همچنین امیدِ داوطلبان بین المللی که حضور آنها مانع اعمال خشونت می شود را نا امید کرد.

مدت ها تخریب خانه ها بخش اصلی اشغالگری خصمانه رژیم صهیونیستی بوده، اما زمینه های هشدار بیشتری وجود داشته است.

این تخریب ها در دو سوم کرانه باختری که در پیمان اُسلو تحت کنترل موقت رژیم صهیونیستی درآمده رخ می دهد. 20 سال قبل، اسرائیل به جای تحویل دادن منطقه ای موسوم به "منطقه C" به حکومت ملی فلسطین (PA)، با ساخت شهرک های غیر قانونی برای یهودیان، فلسطینی ها را از آن مناطق بیرون کرد.

فلسطینی ها از سابقه خطرناکی که رژیم صهیونیستی ایجاد کرده و به نقض پیمان اُسلو می پردازد، هراسانند. روزی، پیمان اُسلو می تواند، توجیهی برای اداره ی بیش از هزاران فلسطینی تحت کنترل حکومت ملی فلسطین باشد.

اکثر دولت های غربی به سختی صدای خود را افزایش دادند. حتی سازمان ملل متحد در مورد آنچه اتفاق افتاد ابراز نگرانی و ناراحتی کرد.

در "ایساویا" دیگر حومه ی بیت المقدس شرقی، سربازان صهیونیستی 20000 ساکن فلسطینی را مورد تهدید و ارعاب قرار دادند. آنها با برپایی ایست بازرسی، شبانه ده ها نفر را دستگیر و پرداخت جریمه ها و قبوض ترافیکی خودسرانه را به آنها تحمیل کرده و گلوله های فولادی با روکش لاستیکی به سمت مناطق مسکونی شلیک کردند.

عضو گروه حقوق بشر صهیونیستی به نام "Ir Amim"، رفتار با "ایساویا" را یک وضعیت دائمی مجازات جمعی که جنایت جنگی است، نامید.

در غزه نه تنها 2 میلیون سکنه از گرسنگی حاصل از محاصره ی 12 ساله رژیم اشغالگر رنج می برند، بلکه تیراندازی هفتگی علیه فلسطینی های معترض عادی شده و توجه بیشتری را به خود جلب می کند.

روز جمعه، تک تیراندازهای اسرائیلی، 1 معترض را کشته و 56 نفر از جمله 22 کودک را به طور جدی مجروح کردند.

بر اساس افشاگری های جدید، سیاست تیراندازی رژیم صهیونیستی به معترضان غیر مسلح در ناحیه بالای پا به منظور مجروح کردن آنها (جنایت جنگی دیگر) تا مدت ها پس از مشخص شدن اینکه بخش قابل توجهی از فلسطینی ها از جراحت های وارده جان می باختند، ادامه داشت.

نهایتا پس از مرگ بیش از 200 نفر و معلولیت های شدید هزاران فلسطینی به تک تیراندازها دستور داده شد که مچ پای معترضان را هدف بگیرند.

"بِتسلیم" (B’Tselem) یکی دیگر از سازمان های حقوق بشر صهیونیستی، قاعده تیراندازی ارتش اشغالگر را سیاست جنایی نامید، سیاستی که از روی عمد تصمیم می گیرد به کسانی که در طرف دیگر حصار هستند به عنوان انسان نگاه نکند.

رژیم صهیونیستی به جای خاتمه دادن به چنین اعمال جنایتکارانه، ترجیح می دهد آنها را مخفی کند. آنها به منظور پیشگیری از بررسی های دقیق، مناطق فلسطین را محاصره کرده اند.

"عمر شاکر" محقق سازمان دیده بان حقوق بشر که با تبعید قریب الوقوع مواجه است، مدارک بیشتری از سرکوب روزافزون جامعه ی حقوق بشر توسط صهیونیست ها را دارد.

هفته گذشته، گزارشی از سوی کمپین حق ورود به فلسطین هشدار داد که رژیم صهیونیستی به طور منظم مجوزهای اتباع خارجی برای زندگی و کار در سرزمین های اشغالی از جمله مناطق تحت کنترل PAرا رد می کند.

این امر، فلسطینی های متولد در خارج و اغلب کسانی که با فلسطینی های محلی و بین المللی ازدواج می کنند را تحت تأثیر قرار می دهد.

روزنامه نگاران فلسطینی که جنایات رژیم صهیونیستی را برجسته می کنند، مدنظر اسرائیل قرار می گیرند. هفته گذشته رژیم اشغالگر، "مصطفی هاروف" و همسر و فرزندش را از اقامت در بیت المقدس محروم کرد. به دلیل اینکه بی وطن گذاشتن کسی غیر قانونی است، اسرائیل برای اردن قلدری می کند تا وی را به کشور خود بپذیرد.

دیگر سیاست محرومیت رژیم صهیونیستی یعنی؛ منع ورود قوی ترین منتقدان به اسرائیل که از کمپین انزوا، عدم سرمایه گذاری و تحریم (BDS) حمایت می کنند، با اولین چالش خود مواجه است.

2 زن عضو کنگره آمریکا (ایلهان عمر و رشید طلیب) که از BDS حمایت می کنند، اعلام کرده اند که قصد سفر به سرزمین های اشغالی را دارند. مقامات صهیونیستی نیز به خاطر ترس از توجه بیشتر به قوانین بی رحمانه و محدودیت های این رژیم در سرزمین های اشغالی اعلام کردند که این دو نفر را معاف خواهند کرد.

احتمالا رژیم صهیونیستی بیش از حد محتاط است. جنبش BDS که به تنهایی برای تحمیل مجازات بر اسرائیل مادامی که سوء استفاده و توهین به فلسطینی ها را متوقف نکند دلیل می آورد، مورد تردید و ابهام دولت های غربی قرار می گیرد.

در آمریکا و اروپا، انتقاد شدید از رژیم صهیونیستی حتی از یهودیان (تنها درخواست به عنوان اقدامی معنادار) با ضد یهودیت در هم می آمیزد.

بیش از 2000 ایالت آمریکا و همچنین مجلس سنا به منظور محدود کردن حقوق مردم آمریکا برای حمایت از بایکوت (تحریم) رژیم صهیونیستی، قوانین پیش نویس شده ی لابی‌گران حامی اسرائیل را تصویب کرده اند.

مقررات ضد BDS توسط مجالس آلمان و فرانسه نیز تصویب شده است.

هفته گذشته، مجلس نمایندگان آمریکا به آنها پیوست و قطعنامه محکومیت جنبش " انزوا، عدم سرمایه گذاری و تحریم" را تصویب کرد. فقط 17 قانونگذار در رأی خود تردید داشتند.

این اقدام، ضربه شدیدی بر "ایلهان عمر" نماینده زن کنگره که در حال ترویج لایحه ی طراحی شده برای حمایت از اولین اصلاحیه حقوق حامیان تحریم بود، است.

به نظر می رسد که این محدودیت های پوچ در آزادی بیان پدید آمده تا تنها آشکار سازد که رژیم صهیونیستی تمایلی به صلح ندارد، هرگز ایالتی شدنِ فلسطین را تصدیق نمی کند و سیستم دائمی آپارتاید را در سرزمین های اشغالی محکم می کند.

اما جای هیچ گونه تعجب نیست. این سرکوب، بیشتر گواه این است که حمایت غرب برای اسرائیل بر پایه ی ارزش های مشترک با کسانی که فلسطینی هایی که حقوقشان پایمال شده را کمتر از انسان می دانند، بنا نهاده شده است.

 

 

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۱۰۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی

تعدادی از مقامات و نمایندگان پارلمان اروپا با توجه به پرونده‌های جاسوسی‌های اخیر علیه این نهاد اروپایی بر لزوم همکاری بیشتر بین مقامات امنیت ملی و پارلمان برای مقابله با این بحران تاکید کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نشریه "دی سایت" در مطلبی نوشت: چندین سیاستمدار اتحادیه اروپا از سرویس‌های مخفی و اطلاعاتی ملی درخواست کردند تا آخرین رسوایی‌های فساد و جاسوسی را بهتر بررسی کنند. طبق گزارش هفته نامه اشپیگل، نمایندگان پارلمان اروپا بر همکاری بیشتر بین مقامات امنیت ملی و پارلمان اتحادیه اروپا در این زمینه تاکید دارند.

دلیل این درخواست، پرونده اخیر جاسوسی یکی از کارمندان ماکسیمیلیان کراه، نماینده حزب افراطی جایگزینی برای آلمان برای چین و پرداخت های احتمالی روسیه به نمایندگان اتحادیه اروپا در ارتباط با سایت خبری صدای اروپا است.

"اشپیگل" به نقل از دانیل کاسپاری، رئیس فراکسیون اتحادیه احزاب متحد مسیحی در پارلمان اتحادیه اروپا، گفت: نیاز فوری به همکاری قوی‌تر بین مقامات امنیت ملی و پارلمان اتحادیه اروپا وجود دارد.

"هانا نویمان"، سیاستمدار سبز اتحادیه اروپا هم در این باره گفت، ماجرای موسوم به قطر گیت، که در آن پرداخت‌های قطر به اوا کایلی، سیاستمدار بلند مرتبه پارلمان اروپا کشف شد، نشان داد که مقامات ملی باید مجهزتر شوند. نویمان با اشاره به ماجرای جاسوسی مربوط به صدای اروپا گفت: سرویس های مخفی باید اطلاعات خود را با نمایندگان مجلس در کمیته های محرمانه به اشتراک بگذارند - «همانطور که آشکارا آن را با پارلمان چک به اشتراک گذاشتند».

مارتین شیردوان، رهبر حزب چپ پارلمان اروپا نیز اعلام کرد: سرویس‌های مخفی باید فوراً اطلاعات لازم برای تحقیق را در اختیار پارلمان قرار دهند. به گفته وی به منظور برخورد مستمر با ماجرای جاسوسی، تبادل اطلاعات جامع بین مقامات تحقیقاتی و سرویس‌های مخفی و اطلاعاتی تحقیق ضروری است. شیردوان گفت: «دموکراسی نباید با عملکرد غیر شفاف سرویس‌های مخفی و اطلاعاتی آسیب بیشتری ببیند.

در آغاز هفته گذشته، یکی از کارمندان "ماکسیمیلیان کراه"، نامزد اصلی حزب افراطی جایگزینی برای آلمان به طور موقت در درسدن دستگیر شد. به گفته دادستان های فدرال، این کارمند دفتر پارلمانی مقر اتحادیه اروپا ظاهرا برای چین جاسوسی کرده و اطلاعات پارلمان اروپا به این کشور را منتقل کرده است. علاوه بر این، دو تحقیق مقدماتی علیه کراه، کاندیدای ارشد حزب افراطی جایگزینی برای آلمان در همین ارتباط در جریان است. سخنگوی دفتر دادستانی فدرال آلمان گفت که این پرونده در مورد پرداخت های مشکوک از منابع روسی و چینی است.

نام کراه همچنین هفته ها در رابطه با ماجرای رسانه اینترنتی طرفدار روسیه صدای اروپا مطرح شده است. دولت چک در پایان ماه مارس تحریم هایی را بر این رسانه اعمال کرد زیرا آن را عملیات نفوذ کرملین می داند.

مارکو بوشمان، وزیر دادگستری فدرال آلمان هم پس از دستگیری یکی از کارمندان ماکسیمیلیان کراه به اتهام جاسوسی، اعلام کرده که منتظر موارد بیشتری است. بوشمان در گزارش برنامه ARD از برلین گفت: "ما باید فرض کنیم که در چند ماه آینده نقاب برداری بیشتری انجام خواهیم داد."

این مقام آلمانی گفت که آلمان مدت‌هاست به هدف قدرت‌های اقتدارگرا تبدیل شده است که از منابع سرویس های مخفی نیز استفاده می‌کنند. بوشمن همچنین با ادعاهای حزب افراطی جایگزینی برای آلمان مبنی بر اینکه پرونده کارمند کرا یک کمپین علیه این حزب است، مخالفت کرد. وی تاکید کرد: قوه قضائیه بر اساس هیچ ملاحظات سیاسی عمل نمی کند، بلکه منحصراً بر اساس قانون و نظم عمل می کند.

"جیان جی"، کارمند کرا به اتهام جاسوسی برای چین در بازداشت است. وی متهم است که به عنوان مامور یک سرویس مخفی خارجی در یک پرونده بسیار جدی عمل کرده است. دفتر دادستانی فدرال، جی را «کارمند یک سرویس مخفی چین» توصیف کرد. در ژانویه 2024، گفته می شود که او بارها "اطلاعات مربوط به مذاکرات و تصمیمات پارلمان اروپا را به مشتری اطلاعاتی خود منتقل کرده است." همچنین گفته می شود که او از اعضای مخالف چین در آلمان برای سرویس مخفی جاسوسی کرده است.

کرا، سیاستمدار حزب افراطی آلمان، عضو کمیته‌های تجارت بین‌المللی و همچنین در کمیته‌های فرعی حقوق بشر و امنیت و دفاع پارلمان اروپا است. وی همچنین در هیئت روابط با آمریکا حضور دارد. وی کاندیدای اصلی حزب خود در مبارزات انتخاباتی اروپا است. علیرغم این ماجرا، حزب افراطی جایگزینی برای آلمان می خواهد کراه را حفظ کند. تحقیقات اولیه توسط دادستانی درسدن علیه شخص کرا نیز در جریان است.

تاکنون، پارلمان اتحادیه اروپا نه توانسته است تحریم هایی را علیه ماکسیمیلیان کراه، اعمال کند و نه مصونیت وی لغو شده است. تحقیقات اولیه علیه کراه در حال حاضر در دفتر دادستان عمومی درسدن در جریان است. در این مرحله، هیچ گونه چشم پوشی از مصونیت لازم نیست.

وزرای کشور اتحادیه اروپا روز دوشنبه در گنت دیدار خواهند کرد تا درباره اجرای پیمان اروپایی پناهندگی و مهاجرت گفتگو کنند. فرض بر این است که این مذاکرات می تواند در مورد رسوایی جاسوسی در بروکسل نیز باشد.

البته چین اتهامات جاسوسی آلمان ومقامات اروپایی علیه این کشور را به شدت رد کرده است.

پس از دستگیری چهار مظنون در آلمان که متهم به جاسوسی برای چین هستند، پاتریشیا فلور، سفیر آلمان در پکن روز پنجشنبه توسط مقامات چین احضار شد.

یک سخنگوی وزارت امور خارجه چین هم روز سه شنبه گفت که رهبری پکن بلافاصله پس از این دستگیری ها با عصبانیت واکنش نشان داد: این اتهامات در خدمت "تهمت و سرکوب چین" بود. به گفته وی در اینجا مسئله "از بین بردن فضای همکاری بین چین و اروپا" مطرح است.

در انگلیس نیز اخیرا یک کارمند پارلمان بریتانیا و یک دانشمند انگلیسی به جاسوسی برای چین متهم شدند. سرویس دادستانی سلطنتی (CPS) روز دوشنبه اعلام کرد، این پرونده مربوط به جرایم ادعایی بین پایان سال 2021 و فوریه 2023 است که "به گونه ای طراحی شده اند که مستقیم یا غیرمستقیم برای دشمن مفید بوده‌اند.

افزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمانچین اتهامات جاسوسی آلمان علیه کشورش را رد کرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعطیلی پنجشنبه‌ها منجر به کاهش حقوق می شود؟+ جزئیات
  • حمله‌های هوایی و زمینی رژیم صهیونیستی علیه غزه و لبنان
  • دولت نتانیاهو از درون فروپاشیده است/ خیزش دانشجویان غربی به سایر کشور‌ها کشیده می‌شود
  • مخفی‌کاری و احتیاط عجیب درباره عالیشاه و بیرانوند
  • فراخوان ارسال مقالات به همایش بین المللی «۷۵ سال اشغالگری در فلسطین»
  • نیوزیلند: درخواست پایان اشغالگری اسرائیل
  • حرکت اعتراضی دانشجویان درآمریکا بیداری جهان نسبت به مساله فلسطین و عمق تنفر عمومی نسبت به رژیم صهیونیستی است
  • حمایت دانشگاهیان کرمانشاه از خیزش دانشجویان غربی علیه جنایات رژیم صهیونیست
  • حمله‌های هوایی و توپخانه‌ای صهیونیست‌ها علیه غزه ادامه دارد
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی